μια πολύ καλή προσπάθεια που αξίζει στήριξης!


 
Το τεύχος #4 κυκλοφορεί στις 21 Μαρτίου 2012
Ζητήστε το στα περίπτερα!

Διαβάστε στο UNFOLLOW #4:


«Το ζήτημα της αντικατάστασης των πρωτότυπων από αντίγραφα φάρμακα έχει παρουσιαστεί ως ζωτικό για τη νέα Ελλάδα της “ορθολογικής διαχείρισης των δημόσιων δαπανών”. Ο ιατρικός κόσμος αντιδρά: “Μπαίνει η οικονομία πάνω απ’ την υγεία”. Το υπουργείο Υγείας αντεπιτίθεται: “Τα βάζουμε με τα συμφέροντα”. Τι κρύβεται άραγε πίσω από τη διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ του υπουργείου και της επιστημονικής κοινότητας; Γιατί ήταν αναγκαία η δαπάνη χρημάτων του υπουργείου, εν μέσω κρίσης, σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές διαφημίσεις; Ποια είναι η αλήθεια για τα γενόσημα;» - H Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου ερευνά τα Γενόσημα φάρμακα, τον τελευταίο «Πόλεμο του τσάρου της Υγείας»

«Η κατάδυση στην πιο βρώμικη υπόθεση των τελευταίων είκοσι ετών αποκαλύπτει στημένες παραγγελίες, χρηματισμούς πολιτικών, τον τρόπο λειτουργίας της “αδιάφθορης” Γερμανίας, καθώς και απερίγραπτη υποκρισία. Από την υπόθεση που κόντεψε να γίνει το ναυάγιο της HDW, του γερμανικού κολοσσού της αμυντικής βιομηχανίας, το σύστημα διαφθοράς σώθηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο: έβγαλε πάλι το περισκόπιο σωτηρίας για να μπορέσει ο υποβρύχιος κόσμος της αρπαχτής να κινηθεί με ασφάλεια…» - O Κώστας Βαξεβάνης αποκαλύπτει την «Υποβρύχια διαδρομή στις μίζες και το περισκόπιο του Ευάγγελου Βενιζέλου»

«Είναι πρόεδρος της Δράσης, η οποία θα συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές. Στο παρελθόν έχει εκλεγεί και με τη Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ, διατέλεσε υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, από την οποία έχει διαγραφεί δύο φορές, και κατηγορεί και τα δυο κόμματα για τη σημερινή κατάσταση της χώρας. Ήταν δική του έμπνευση σχεδόν να διπλασιάσει την τιμή της βενζίνης σε μια βραδιά, θεωρεί μεγάλο του εχθρό την “ιερή αγελάδα” του Δημοσίου, υποστήριζει ότι οι κερδοφόρες κρατικές επιχειρήσεις πρέπει να πωλούνται σε ιδιώτες, πιστεύει ότι αν η αστυνομία δεν μπορεί να ελέγξει τις ταραχές, πρέπει να επεμβαίνει ο στρατός, και δεν βλέπει πού το νέο Μνημόνιο εκχωρεί εθνική κυριαρχία.» O Στέφανος Μάνος μιλάει στον Πιτσιρίκο και στον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο (Αδέσποτη) και λέει: «Αν είχα διαβάσει το Μνημόνιο, θα σας έλεγα αν θα το ψήφιζα»

Περισσότερα...